Beques Carnet Jove
 

BEQUES CARNET JOVE 2021

JA PODEU PARTICIPAR a les 12 beques del Carnet Jove! Les beques estan adreçades a joves d'entre 16 i 31 anys, que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, i el termini de participació finalitza el proper 8 d'abril de 2021.

Les beques tenen una dotació econòmica de 7.000€ cadascuna, i les persones beneficiàries tenen una experiència professional en una empresa de referència del sector concret de la beca, amb una durada aproximada d'un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució de la beca.

La imatge de la campanya de les Beques CJ d'enguany, ha estat creada per la Paula Cardona Ruiz, beneficiària de la Beca CJ de Disseny de 2019.

 
 

Disseny

La campanya de gràfica de les beques 2022 pot portar la teva signatura si et presentes a la beca del 2021 col·laborant amb l'Estudi MUTO.

Veure més
 

Còmic

Trampolí per als qui es volen dedicar al 9è art. La beca permet publicar tires còmiques a la revista "El Jueves" i un còmic amb Norma Editorial.

Veure més
 

Lletres

Si t'apassiona la premsa escrita i vols col·laborar com a periodista en el diari El Punt Avui, aquesta beca és la teva! Participa-hi!

Veure més
 

Fotografia

Una beca de fotoperiodista que et permetrà publicar a l'ARA.

Veure més
 

Ràdio

Al programa "El matí i la mare que el va parir" de Ràdio Flaixbac hi falta gent...T'agradaria col·laborar-hi? 

Veure més
 

Acció Social

Tothom qui vulgui apropar-se al món del treball i la intervenció social hauria de presentar-se a aquesta beca, aquí tens l'oportunitat de continuar aprenent a la Fundació Bancària "La Caixa".

Veure més
 

Esport

Ets CAFE? Doncs aquesta beca t'interessa! Ofereix una estada al Futbol Club Barcelona...Es pot demanar més?

Informa-te'n!

Veure més
 

Muntatge Musical

Gràcies a la beca et pots encarregar de tot el procés de selecció, sincronització, edició...de la banda sonora d'un programa. Demostra'ns el que saps  i practica-ho a TV3.

Veure més
 

Realització

Amb la beca podràs conèixer el procés de realització en totes les seves vessants. Aquesta és la vostra oportunitat i és a TV3.

Veure més
 

Ambientació

Vols vestir l'espai televisiu? TV3 te'n dona l'opció! Entra a la beca i apunta-t'hi! 

Veure més
 

Maquillatge i perruqueria

Posa en pràctica de manera professional les teves aptituds en cosmètica i perruqueria a TV3!

Veure més

 

Vestuari

Posa en pràctica de manera professional els teus coneixements en moda i estilisme a TV3.

Veure més
 
 

Avís legal: la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.

Baixa de la subscripció