Carnet Jove
 

L'assegurança que inclou el teu Carnet Jove

Pel sol fet de ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, quan viatgis aniràs molt més segur, ja que estàs cobert per una assegurança d'assistència en viatges internacionals (per als teus viatges fora de l'Estat espanyol). 

L'assegurança s'activa automàticament en el moment que et trobes en possessió del Carnet Jove (targeta CJ en qualsevol de les seves modalitats)

Veure més

 

Testos d'antígens o PCR

Vols viatjar i necessites fer-te una prova PCR o test d'antígens amb el seu certificat? Ara pots fer-te-la amb descompte a tots aquests centres de Catalunya. Viatja segur!

Veure més

 

Comença la convocatòria de vacunació

Vas néixer entre el 1992 i el 2005?

Les persones nascudes entre els anys 1992 i 2005 ja poden demanar dia i hora a vacunacovidsalut.cat i començaran a vacunar-se el dia 6 de juliol.
Les persones nascudes els anys 2005 i 2004 no necessiten cap autorització legal per vacunar-se encara que siguin menors d'edat.

Veure més

 

Albergs

Tens ganes de fer una escapada per Catalunya? Tria allotjar-te als albergs de la XANASCAT! Escull mar, muntanya o interior i gaudeix del 10% de descompte en pernoctar i també en els àpats.

Veure més

 

Transport

Si tens previst moure't aquest estiu aprofita els descomptes en transport: Grimaldi, TagTravelling (Trasmediterranea), Renfe, LEVEL...

Veure més
 

Poble Espanyol

Els millors concerts de tributs al Poble Espanyol tots els dijous de juliol i agost, no t'ho perdis!

Veure més
 

Guitarra a Girona

Enguany Chicuelo encapçala el cartell del 18è Festival de Guitarra Girona-Costa Brava que se celebrarà entre el 2 de juliol i el 24 de setembre.

Veure més
 

CatalunyaRX

Torna el Campionat del Món FIA de Rallycross, el CATALUNYARX el 23 i 24 de juliol al Circuit de Barcelona - Catalunya.

Veure més
 

Teatre Borràs

Tinder Sorpresa i Gran Reserva són les dues obres que podràs veure al Teatre Borràs aquest estiu, per només 15€!

Veure més

 

FeMap

Suu, Maria Arnal i Marcel Bagés o Miki Nuñez en concert amb descompte al Festival Portalblau a l'Escala.

Veure més
 
 

Enquesta

L’Associació Europea del Carnet Jove (EYCA) llança una enquesta per a què tots els i les joves d’Europa pugueu dir la vostra sobre el Futur d’Europa: què t’importa més, què pot fer Europa pels i les joves, què pots fer tu?

Veure més
 
 

Illa Fantasia

Saps que potser tens un parc aquàtic molt a prop de casa? És Illa Fantasia i amb el Carnet Jove et fan un 50% de descompte! Corre a remullar-te!

Veure més

 

Informa't

Davant la situació provocada per la COVID-19, es pot donar el cas que establiments que ofereixen descomptes permanents, esdeveniments o vals del Pack Jove, tinguin tancat, suspès, ajornat o restringit l’accés. Per tant, us recomanem que contacteu i us informeu directament amb els col·laboradors del Carnet Jove per confirmar la seva situació.

 
 

 

 

Avís legal: la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.

Baixa de la subscripció